Qui som?

Significat de SUKHA:

En sànscrit, la llengua sagrada de l’Índia mil·lenària,
SUKHA és «el més satisfactori de la vida»
SUKHA atorga felicitat.
SUKHA ens dóna comoditat.
SUKHA envolta en benestar.
I també, SUKHA ens regala plaer. Plaer en la seva justa mesura.

Cal més SUKHA al món!

SUKHA, ESPAI VEGETARIÀ

El Sukha ofereix un espai de pau i harmonia on alimentar l’estómac i l’ànima.

A partir de les 9:00 h cada día, excete diumenge podeu tastar una cuina sana, receptes del país i del món amb una oferta de productes de l’hort de Gavà i de temporada; sucs de fruita natural, verdures, llegums, pasta, arròs, tofu, algues, seitan…, reposteria, pà i postres d’elaboració pròpia i la majoria de productes ecològics o biològics amb certificació.

Si no pots venir a gaudir de la nostra companyia, et preparem el menú «take away» per que tel puguis emportar on vulguis. També cuinem per encàrrec pastisos, coques, quiches, cremes, el nostre pà… el que et vingui de gust de la nostra cuina. Trucan’s i parlem…

A la nostra oferta podràs trobar plats tant per a ovo-lacte-vegetarians, vegans o celíacs, com per a persones que encara no sent vegetarians vulguin disfrutar d’ un menjar sà i ric ens sabors i colors.

Les begudes són naturals, refrescos Whole Earth, Cervesa Artesana del Montseny, Infusions Yogi-Tea, Cafè illy i també diposem d’una carta de vins i caves ecològics. Podràs gaudir de tot això al racó de la lectura al costat del “Tastador de paraules” prestatge amb llibres i revistes per acompanyar els teus moments de tranquil·litat. El Sukha també dispossa de wi-fi pels clients.