Qui som?

Significat de SUKHA:

En sànscrit, la llengua sagrada de l’Índia mil·lenària,
SUKHA és “el més satisfactori de la vida”
SUKHA atorga felicitat.
SUKHA ens dóna comoditat.
SUKHA envolta en benestar.
I també, SUKHA ens regala plaer. Plaer en la seva justa mesura.

Cal més SUKHA al món!

SUKHA, ESPAI VEGETARIÀ

El Sukha ofereix un espai de pau i harmonia on alimentar l’estómac i l’ànima.

A partir de les 9:00 h cada día, excete diumenge podeu tastar una cuina sana, receptes del país i del món amb una oferta de productes de l’hort de Gavà i de temporada; sucs de fruita natural, verdures, llegums, pasta, arròs, tofu, algues, seitan…, reposteria, pà i postres d’elaboració pròpia i la majoria de productes ecològics o biològics amb certificació.

Si no pots venir a gaudir de la nostra companyia, et preparem el menú “take away” per que tel puguis emportar on vulguis entre setmana i la carta les nits i dissabtes. També cuinem per encàrrec pastisos, coques, quiches, cremes, el nostre pà… el que et vingui de gust de la nostra cuina. Trucan’s i parlem…

A la nostra oferta podràs trobar plats tant per a ovo-lacte-vegetarians, vegans o celíacs, com per a persones que encara no sent vegetarians vulguin disfrutar d’ un menjar sà i ric ens sabors i colors.

Les begudes són naturals, refrescos Whole Earth, Cervesa Artesana del Montseny, Infusions Yogi-Tea, Cafè illy i també diposem d’una carta de vins i caves ecològics. Podràs gaudir de tot això al racó de la lectura al costat del “Tastador de paraules” prestatge amb llibres i revistes per acompanyar els teus moments de tranquil·litat. El Sukha també dispossa de wi-fi pels clients.